Re: Podrozvahové závazky
Závazky jejichž evidence není v účetnictví. V závazkách si to,
ale nedovedu moc představit.. Používám jako podrozvahovou
evidenci třeba sklad.. ale ohledně závazků.. napadá mě snad
jen evidence závazků, které jsme někomu přislíbily ale právně
zatím nejsou podloženy.. či něco podobného.. samotného mě zajím skutečný význam tohoto pojmu.. :)
Re: Podrozvahové závazky
Heh.. já vám děkuji za odpověď a osvětlění.. Ale podobné urážky Vašeho typu si nechte pro sebe.. postěžujte si do monitoru v kanceláři a sklapněte své velké účetnické EGO. Určitě na tom nejsem jinak než vy.. a myslím, že se najdou určité věci, o který toho vím více než vy.. Mimochodem např. o daňové evidenci vím *prd* nikdy jsem nedělal.. ale už nějaký ten rok za sebou v účetnictví mám, před přechodem do práce kde můžu sedět i takto na internetu a pracovat si v klidu za slušné peníze cca 4 hodiny denně, odpracoval opravdu náročných pár let v kanceláři daňových poradců, kde sem zpracovával kompletní agendu zhruba 10 menších až středních firem + zpracování mzdové agendy cca 25 firem v rozsahu přibliže 250-300 zaměstnanců.. což ve fabrice například mohou dělat i 2-3 lidé.. tak prosím ponechte si podobné urážky.. děkuji..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.