Re: Otcovsví
měli by vás taky vyzvat ať se k otcovství vyjádříte. když ho popřete, nařídí asi testy dna. a o těch vědět budete, protože musíte dát , resp. vaše dítě, vzorky. jestli jste na mateřské nebo ne není rozhodující.
ze zákona má otec stejné právo na dítě jako matka. takže když podá žalobu o určení otcovství a prokáže se, že je dítě jeho, prostě v tom rl bude i s ostatními právy (styk) a povinnostmi (výživné).
ale on se tě soud asi nebude vůbec ptát, jestli souhlasíš. prostě je nařídí. podle našich zákonů má otec stejné právo na dítě jako matka, on podá žalobu, soud ji musí nějak vyřídit. buď ho přiznáš dobrovolně a zapíšou ho, nebo přikážou testy dna, hodně se to prodraží, a stejně ho zapíšou. ty musíš vědět, jestli je dítě jeho. nemáš právo mu bránit v otcovských právech. on to není pouze dárce spermatu, ale OTEC!
Lituju tě, chceš mít klid a někdo ti ho naruší. Já otce uvedla, ale 17 let jen děsný traumata (soudy, vysvětlovat, že nemá čas, že má hodně práce atd.)Ano otcové opravdoví otcové, tedy tatínkové mají nárok, aby vídávali své dítě, pokud otec tvého dítěte takový je a bude plnit i vyživovací povinnost, tak časem pochopíš, že je to fajn. Budeš mít čas na sebe, "odpočíneš" si od díťátka a opravdový táta naučí dítě to, co žena ne. Má větši strach. Já takovou kliku neměla, měla jsem děsně sobeckýho pitomce a chodit k soudu, aby mu po "upraveném " účetnictví snižili výživné atd. atd. Otcovi musí zůstat něco na živobytí, takže skoro všechno a jestli matce něco zůstane to nikoho nezajímá. A po zkušenostech hlavně soudkyně jsou nejhorší. Ale tebe to snad nečeká. Možná po čase změníš názor a budeš mile překvapená. Přeju ti to, protože opravdových tatínků, co mají denně čas na své děti a dělají tatínka a nééé, že hlídají ... těch urputně ubývá, stejně jako plodných mužskejch
ano milý anonyme, máš setsakramentskou pravdu, ale to ještě neznamená, když rodiče mají problém, že musí zodpovědnost za dítě zůstat jen na matce (tím samozřejmě myslím i opravdové táty). Musíte uznat, jak opravdových mužských ubývá, tak se stávají zlejší a mamoničtější a s prominutím vychc..... Chlap má čas si za manželství "všechno" dávat dohromady, kdyby náhodou si našel jinou, aby pěkně vypekl manželku. Ženský pokud mají děti, chlapa, domácnost, zahradu, rodiče, tak na to nemají čas.
Věřím, že kdyby stát byl spravedlivej, všechny vyčůraný chlapy odbydou bez koruny a ať se starají samy od začátku. A ne ženský s dětmi, pokud se o děti starají, přinášejí společnosti budoucnost. Chlap myslí jen na to jedno a pak na sebe. 70% žen, by se vcukuletu ihned rozvedla z mužským, pokud by se nemuseli soudit, žebrat někde o bydlení, aby tam mohli být s dětmi. 28% žen ještě netuší, jakého mají doma chlapa a 2% mužských jsou bezvadnejch. To je moc málo, takže ten problém si uplete většina žen.
A´t se vám to líbí nebo ne, většina ženských skvěle vzládnou i mužské práce, ale muži??????? a ženská práce a starost?????
No nic, já to mám vyřešené a nevíte, kolik ženskejch mi to závidí a tu odvahu, že jsem do toho šla a děti, ty mi nosí každý měsíc kytičku, že jsem je v těch "sračkách" nenechala. A otec, ten měl takových ženských a jejich dětí na starosti také, že na své děti nemá čas, tak máme úplnej klid. Teď opravdu chodíme domů a to je výhra, i když nás obral úplně o vše. Tak holky může to být lepší. A věřte, že všichni mužský, kromě toho doma si vás budou vážit. Hezký nový rok.
>>>>>>>Ano >>>>to dopadne dobře a na slovensku budou snad lepší než
>>>>tady.
>>>
>>>o jaké peníze??? tím, že bude zapsán do rl od vás
>>>žádné peníze mít nebude, ani po vás dědit, naopak se
>>>bude
>>>muset o dítě starat.
>>Ne ne to tady nechci rozvádět,ale vím že se o dítě
>>nepostará a žádné peníze nedostane to malé od něho
>
>Tak jestli tomu dobře rozumím, Vy si vůbec nejste jista, s kým to dítě máte, tak to se asi obáváte testů DNA oprávněně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.