Re: Prodávání na aukru.cz
Naplati na hubnuti... Je to firma nexeurope s mlm (multilevelmarketing) kazdy tvrdil, ze se da pekne vydelat, ale jakmile jsem zjistil, ze to stalo za .... tak se toho chci zbavit, mam doma ejste 4 takove baleni. Dale pohledy v kufriku, ja nejsem prez tyhle veci, ty pohledy a podobne uz ani nevim kdo je skladoval, tak jsem to hodil na aukro a mince... Jako kazdy sberatel si zajdu na blesi trh, nebo kdekoliv jinde od jineho sberatele koupim nejaky konvolut, nejake mince, hodne minci mam taky doma uz odedavna. Kzdy neco koupim, vyberu si co potrebuju a ty hezci kusy minci vymenim ze sbirky za ty skaredsi, takhle se tvori sbirka a zustane mi nejaky zbytek a ten zbytek poslete dalsi sberatelum, keri sbiraji neco jineho. Aukro bylo dobrym zpusobem. Nejsem jediny, tery to takhle dela. Pokud jste se dival(a) na me predesle aukce, zjistite, ze jsem mince prodaval vzdy jako konvolut, jako hromadu minci a od koruny , toto se taky nazyva obchodovanim?. Ne jako ostatni po kusu za cenu kup ted...
nebo co ti ostatni, kteri prodavaji na aukru napr. kalkulacky, mobily, televize, pocitace a nemaji vytvoreny podnikatelsky ucet? Maji vystavenou aukci (10 ks lg monitoru, cena kup ted 3000), toto je podle me obchodovani... Na aukcich od koruny muze clovek jak ztratit, tak ziskat, uz vidim, jak bylch vyplnoval danove priznani (vynosy minus vydaje) to bych byl v minusu... jooo, kdyby mi FU moje ztraty zaplatitl, tak, jako bych melplatit dan z prijmu, tak to by bylo krasny :-)
tak co vlastně řešíte? když máte doklady o nákupu a prodával jste vlastně se ztrátou, tak čeho se bojíte?
nějak si protiřečíte. jste sběratel, na aukru tvrdíte, že nejste, že tomu nerozumíte....pohlednice a fotky "asi" po sběrateli...tak kde jste je vzal?
vždyť jste psal, že byste vyplňoval přiznání příjmy minus výdaje a byl byste v minusu. to nevíte, že výdaje můžete uplatnit jen prokázané, tj. zdokladované? pokud koupíte sbírku už s tím, že jí část prodáte, je to podnikání jak vyšitý. ale s váma to nemá cenu, kiaždou chvíli tvrdíte něco jinýho, jako vysokoškolák nepoznáte, že celníci asi nemají mejl na volny.cz......tož hodně štěstí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.