Re: Jak se zaměstnat?
Jak to mám teda udělat?Mám teď sice úvazek 40 hod.,ale hodně času jen tak prosedím.Tak jsem si myslela,že budu mít úvazek 8 hod.za týden u fi A,16 hod.za týden u fi B a na těch 16 hod.bych si našla brigádu.Nebo si mám napsat úvazek 20 hod.u fi B,20 hod. u fi A a když nebudu mít do čeho píchnout,tak půjdu domů?Jen tak sedět mě nebaví.
Re: Jak se zaměstnat?
To přece musíte vědět Vy, co chcete a co můžete. Já nevím, jaké máte ve firmě vztahy, nebo jestli jsou to firmy Vaše a jestli si sama můžete rozhodovat o tom, kolik hodin týdně budete pracovat a jestli když nebudete mít co dělat budete moci jít domů a budete to mít zaplacené nebo si snad budete brát neplacené volno... Od toho se taky pochopitelně odvíjí výše mzdy... Jestli jsou firmy Vaše a Vy o tom rozhodujete, tak si klidně můžete nechat v obou firmách úvazek plný (tzn. 40 h týdně), platit si plnou mzdu a přitom odejít domů kdy se Vám zachce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.