Re: Jak se zaměstnat?
Pokud tedy uzavřu další PP,tak na jaký úvazek se mám upsat,když vím,že práce bude na 2-3 dny v týdnu a u fi A si mám nadále nechat prac.úvazek 40 hod.,když vím ,že práce je jen na 1-2 dny v týdnu?
Jak to mám teda udělat?Mám teď sice úvazek 40 hod.,ale hodně času jen tak prosedím.Tak jsem si myslela,že budu mít úvazek 8 hod.za týden u fi A,16 hod.za týden u fi B a na těch 16 hod.bych si našla brigádu.Nebo si mám napsat úvazek 20 hod.u fi B,20 hod. u fi A a když nebudu mít do čeho píchnout,tak půjdu domů?Jen tak sedět mě nebaví.
To přece musíte vědět Vy, co chcete a co můžete. Já nevím, jaké máte ve firmě vztahy, nebo jestli jsou to firmy Vaše a jestli si sama můžete rozhodovat o tom, kolik hodin týdně budete pracovat a jestli když nebudete mít co dělat budete moci jít domů a budete to mít zaplacené nebo si snad budete brát neplacené volno... Od toho se taky pochopitelně odvíjí výše mzdy... Jestli jsou firmy Vaše a Vy o tom rozhodujete, tak si klidně můžete nechat v obou firmách úvazek plný (tzn. 40 h týdně), platit si plnou mzdu a přitom odejít domů kdy se Vám zachce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
2. 2. 2010 12:09
Dosud pracuji na plný úvazek u firmy A.V nejbližší době budu pracovat na pol.úvazek u fi A a na pol.úvazek u firmy B.Jak by jste vyřešily prac.smlouvy.U jedné firmy být na hlavní PP s úvazkem na 20 hod.týdně a u druhé na DPČ s úvazkem také na 20 hpd.týdně?
Nebo se to dá udělat i jinak?Poraďte.