Vlákno názorů k dotazu Počet zaměstnanců k posl. dni kal.měsíce od Jana56 - Re: Počet zaměstnanců k posl. dni kal.mě Myslím si...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 2. 2010 15:18

Jana56 (neregistrovaný)

Re: Počet zaměstnanců k posl. dni kal.mě
    Myslím si , že se tam zahrne jenom jednou. Na srážkovou dań je jiný formulář, tak tam asi je nebudete dávat, tak mě to alespoń dělá můj program.A co se týče MD, tak v tom nevím.

• 9. 2. 2010 19:18

ivča (neregistrovaný)

Vidím, že máte v počtu zaměstnanců pěkný "hokej".

Do evidenčního stavu zaměstnanců (nebo i fyzický stav), se započítávají zaměstnancni v prac. poměru (tzn. na prac. smlouvu), i ti, co jsou dlouhodobě nemocní. Nezahrnují se zaměstnanci na dohododu o prac. činnosti a dohodu o provedení práce.
    Ženy na mateřské dovolené jsou v tzv. mimoevidenčním stavu. Dále se vykazují průměrné fyzické stavy (když např. nastupuje nebo vystupuje zaměstnanec v průběhu měsíce) a průměrné přepočtené stavy - tzn. přepočet zaměstnanců na zkrácený prac. úvazek.

• 9. 2. 2010 19:21

ivča (neregistrovaný)

Zapomněla jsem ještě napsat důležitou věc - evidenční (fyzický) stav se uvádí vždycky k určitému datu (např. k poslednímu dni měsíce, k 15. dni apod.). Průměrné fyzické stavy a přepočtené stavy jsou průměrné stavy a přepočtené stavy za určité období (za měsíc, za kvartál, za kal. rok apod.).

>Vidím, že máte v počtu zaměstnanců pěkný "hokej".
    >
    >Do evidenčního stavu zaměstnanců (nebo i fyzický
    >stav), se započítávají zaměstnancni v prac. poměru (tzn. na
    >prac. smlouvu), i ti, co jsou dlouhodobě nemocní.
    >Nezahrnují se zaměstnanci na dohododu o prac. činnosti a
    >dohodu o provedení práce.
    >Ženy na mateřské dovolené jsou v tzv. mimoevidenčním
    >stavu. Dále se vykazují průměrné fyzické stavy (když
    >např. nastupuje nebo vystupuje zaměstnanec v průběhu
    >měsíce) a průměrné přepočtené stavy - tzn. přepočet
    >zaměstnanců na zkrácený prac. úvazek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).