Vlákno názorů k dotazu OT: Taky po vás"známí"chtějí daň.přizn.? od bořek - Re: OT: Taky po vás"známí"chtějí daň.při Ani nemluvte!!!A nejvíc...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2010 7:30

bořek (neregistrovaný)

Re: OT: Taky po vás"známí"chtějí daň.při
    Ani nemluvte!!!A nejvíc mě dokáže vytočit, když si donesou penzijka na své rodiče a tvrdí mi, že minule jim to poradce v přiznání uplatnil a že to tam mám taky dát. A nevím, co ještě, úvěry,rozvedené manželství a prodaná nemovitost......samé špeky.
    JSEM OTRÁVEN.....

• 16. 2. 2010 9:09

Eva M.

Jojo, je to všude stejné. Já takovým lidem říkám "březnoví kamarádí". Celý rok si nevzpomenou, že existuju, ale když se blíží onen březnový termín, začnou mě vyhledávat či telefonovat. Průběh je obdobný: "Ahoj Evi, jak se pořád máš? Jak jde život? A co děti?" atd. Kdysi jsem byla při takových srdečně pronesených větičkách nadšená, že si na mě někdo vzpomněl. Teď už ale vím, že je jim ve skutečnosti jedno, jak se mám ... a že nejpozději pátá otázka bude ve smyslu: "Evi, ty děláš ty daně, viď? Mohla bys pro mě udělat JENOM...?" - doplňte dle libosti. Osobně mám už delší dobu alergii na slova, která následují po nevinném slově JENOM.

Řešení pana Vladimíra2 popsané níže se mi líbí, ale to bych si podobnou větu musela dát nejen na dveře, ale i jako automatickou odpověď na mobily, pevné linky a emaily :-(
    ACHJO...

• 16. 2. 2010 11:42

Vladimír 2

Tam jsou lepší kratší hlášky:
    =Vítej kdo s eurem přicházíš!=
    a je jasno hnedka z kraje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).