Re: Stávka dopravy - příjdu pozdě do prá
Jenže to si trochu pletete pojmy - jakékoliv zpoždění je NEPŘEDVÍDATELNÉ, což je podmínkou pro omluvení nepřítomnosti, kdežto o této stávce se ví DOPŘEDU, čili zaměstnanec má čas se na to připravit. Nebo myslíte, že třeba nebude žádný lékař na pohotovosti, záchranář , hasič, protože mu nejel autobus ???? To byste nadávala co ?
Taky myslím, že kdo se do práce bude chtít dostat, tak se dostane, aspoň v místě bydliště. Pokud máme od 7 a on mi přijde v 10, že nejel autobus, tak neuspěje. Počítala bych, že přijde do práce třeba v 7.30 pěšky. Ale ne že přijde v 10, až když v 9 začne jezdit městská.
Vladimíre!!! srandičky, vtípečky, ale co kdybyste našel chvilku a vysvětlil přehledně ty něšťastný stravenky, jak je to "zákon povoluje, nepovoluje", co lze, co je daňově uznatelné a vše co je s tím spojené, protože Vy to znáte, ostatní to matlají a blbnou nám laikiům hlavu.
Já nevím co to jsou stravenky, já dlabu za svý
protože jsem chudej živnostník a navíc důchodce.
Než se hádat o nějaké stravenky (a nechat se vykořisťovat v práci)tak raději vytáhnu ze stodoly tráboše, zaplatím SD a uplatním paušál 60000,- což je 150 Kč denně (mimo svátků= to je na tu SD) ale včetně sobot a nedělí, neboli dršková polévka a chleba s kaviárem.
Nebo mím volit Parobboys abych dostal 13. důchod = 6,50 na den?
PS Co kdo potřebuje vysvětlit tak to najde v ZP (pokud nebude líný).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.