Vlákno názorů k dotazu 1 zaměstnavatel-2 různé dohody-zálohová od PavlaS - Re: 1 zaměstnavatel-2 různé dohody-záloh ano,jestlize ma u jednoho...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 3. 2010 11:01

PavlaS (neregistrovaný)

Re: 1 zaměstnavatel-2 různé dohody-záloh
    ano,jestlize ma u jednoho zamestnavatele dva prac. pomery a podepsane prohlaseni,srazi se zalohova dan
    v zadnem pripade nejde aby jeden prijem srazena srazkova dan a druhy zalohova

• 31. 3. 2010 15:08

xJ (neregistrovaný)

Re: 1 zaměstnavatel-2 různé dohody-záloh
    To je ta kronika, že? Tak, že jste u účetní obce nepochodila ani když jste jí vypsala patřičné § ze zákona o daních z příjmů?
    Tak jinak. Jestli, že měl tatínek v jednom měsíci 40.000,- odměnu z DPP, nemohla z toho odvést srážkovou daň i když by nebylo podepsané prohlášení. Nad 5.000,- je vždy zálohová. Jak to ona udělala je její problém. Pokud vám nechce vystavit na obě dohody potvrzení o zdanitelných příjmech, vyžádejte si od ní, pokud je nemáte, výplatní pásky, ty vám dát musí a řekněte jí, že si s nimi dojdete na FÚ a že budete tatínkovi dělat daňové přiznání. V žádném případě, pokud je všechno tak jak píšete, nerezignujte a jděte si za svým právem. Pokud tatínek neměl povinnost podávat DP, tak vůbec nevadí, že nestihnete termín 31.3.

• 31. 3. 2010 15:16

. (neregistrovaný)

Moc vám všem děkuji!
    Děkuji moc za vaši podporu! Opravdu jsem se nedala a zabralo to!
    Řekla jsem jí, aby si to zjistila ještě na jiném Fú a světe div se, poslala mi potvrzení o zd.příjmech a sama zjistila, že opravdu měla být odvedena zálohová daň!
    Takže i za taťku všem moc děkuji!
    .

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).