Re: Zápočtový list
co má obsahovat potvrz. o zaměstnání (zápočt. list), je obsaženo v § 313 Zák. pr.
vůbec nemají být doby nemoci (ani od zam-tele, ani od OSSZ)
důvod ukončení se uvádí jen § 55 (není nárok na příp. podporu)
započ. doba před 1.1.93 - to se týká kategorií (slévači, horníci apod.), takže to máte také špatně vyplněné (předpokládám, že jste v I. nebo II. kat. nepracovala
nevím, kdo Vám potvrz. o zaměstnání vystavil, ale asi to byl někdo, kdo tomu vůbec nerozumí
Re: Zápočtový list
Tak jsem jí volala. Prý jí to tam takhle leze. A že jsem si zápočťák převzala, tak co chci.Řekla jsem, že ho chci doplnit a nemoc si nepřeji, že je to tak podle zákona, a ať mi zápočťák napíše růčo, když to nejde vymazat. Řekla mi, že "s takovou" mi nic růčo psát nebude. To jsem si dovolila jí něco říct. Nenechala jsem se odbýt, byla nepříjemná a prý nemoc vystřihne, papír znovu ofotí.
Re: OT- Zápočtový list
pokud máte se mzd. účetní problémy, tak by bylo vhodné dojít zároveň s potvrz. o zam. (k opravě) i s tiskopisem, který dostanete na ÚP (ale tam Vám ho dají až po zaregistrování), ale je možné ho vytisknout z internetu (potvrz. zam-tele, že jste tam byla zaměstnaná, doba pojištění od kdy do kdy a také průměr pro výpočet podpory)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.