Re: exekuce
rozumím tomu správně tak, že vy jste na ZL při odchodu tuto exekuci zapsala, ale některý z dalších zaměstnavtaelů již ne, a proto, kdybyste nyní měla strhávat podle pořadí doručení, byla by tato exekuce až druhá v pořadí? Já bych strhávala a posílala na tu úplně první - původní exekuci, která vám přišla již v 8/2006.
Re: exekuce
Ne, já jsem nastoupila až letos a účetní která tu byla přede mnou a zároveň i v roce 2007 kdy zam-ec skončil PP mu tuto exekuci nenapsala nebo mu nedala záp. list, nevím nenašla jsem ho, poté nikde nepracoval a opět nastoupil do téže firmy a ona mu až do obdržení exe příkazů nic nestrhávala ani na tu pův exe o které ona věděla. Začala až po novém obdržení exe příkazu, který byl sice na týž dluh jen s jiným datem, mezitím ale přišel jiný exe příkaz, který měl tudíž dřívější datum a tak začala splácet tento jako první a ten úplně původní nesplácela, protože nebylo z čeho. Po odsouhl spl kal začala splácet část i na druhý z dluhů, ale nyní je spl kal zrušen a zase nezbyde. Já nastoupila letos a nevěděla že ten pův dluh se táhne z roku 2006 a tak jsem se řídila dle datumů nových exe příkazů, stejně jako ona po novém nástupu zam-ce. Je to trochu zmatené, že?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.