Re: Důvod k výpovědi?
Díky za názor! Prémie žádné nedostávám a s tou dovolenou by to také mohlo projít, při podepisování dovolenky to příliš nikdo nezkoumá. Bohužel to tu chodí tak, že se z vedení nikdo o nic moc nestará, ale pak to bezmyšlenkovitě hned řeší-viz. ta okamžitá zrušení. Díky!
Re: Důvod k výpovědi?
Není zač. Já bych se třeba taky ráda něčeho takového zúčastnila, ale nešla bych proti přání zaměstnavatele. Já měla taky docela problém - zaměstnavatel neuznával, že bych opravdu občas potřebovala jít na nějaké školení, protože sice se snažím všechno vyhledat sama, ale něco jiného je znění § a něco jiného výklad v praxi. Až jsem jednou byla po operaci delší dobu doma a zaměstnavatel se svými vedoucími pracovníky, pod dojmem toho, že pracovně právní vztahy jsou naprostá brnkačka, zvorali co se dalo, tak v tichosti (nikdy by to nahlas nepřiznal) mi teď sám podstrkuje pod nos nabídky školení, s dovětkem, že bych se určitě měla zúčastnit. Takže možná, že to dělá proto, že se před vámi třeba trochu stydí a nechce abyste byla účastna jeho znemožnění před soudem, když víc důvěřoval cizím právníkům než vlastní personalistce.
OT: Důvod k výpovědi?
Samozřejmě, že tohle nemůže být nijak "oficiálně" postihnuto, kam jdete v době Vaší dovolené je pouze Vaše věc. Otázka je, zda jste připravena na případné potíže a "odejítí".
Něco podobného jsem řešil, když k nám kdysi přijel prof. Klaus, ještě jako předseda strany a měli jsme jít na jeho přednášku, která nebyla vůbec "předvolební", ale šlo o přednášku ekonoma.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.