Vlákno názorů k dotazu Zkušenosti s Money S3 od Jindřiška - Re: Zkušenosti s Money S3 Dobrý den,jsem účetní a...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 6. 2010 23:08

Jindřiška (neregistrovaný)

Re: Zkušenosti s Money S3
    Dobrý den,
    jsem účetní a v Money S3 pracuji od roku 1999. Jsem s ním spokojená, i když má své mouchy. Ale kdo je nemá. V zásadě doporučuji koupi. Co se týče kurzu, tak pokud nejste účetní a účto si povedete sám, je to myslím dobrý start. Nemusíte platit drahé kurzy do začátku a věnujete se tomu podle Vašeho času. Co se týče ceny netuším, kde se dá koupit nejlevněji a nejvýhodněji, na to si zkuste projet internet.
    Pěkný den a spokojenou práci s programem.
    Jindřiška

• 5. 6. 2010 7:19

Maruška1 (neregistrovaný)

Stáhněte si na internetu START verzi MONEY S3, je zdarma na určitý počet dokladů, zde si program osaháte a pak se rozhodnete. Pokud Vám bude vyhovovat, tak přejdete na placenou verzi a můžete pokračovat v účtování. V programu účtuji mnoho let, jsem s ním spokojená, ikdyž nějaké ty mouchy má, ale žádný program není 100% dokonalý. Vyzkoušela jsem i jiné programy, ale zůstala jsem u S3. Hodně trpělivosti v začátcích a úspěchu v podnikání.

• 24. 10. 2010 17:10

zavadil (neregistrovaný)

Moje řeč, taky mám Money S3 řadu let a jsem pořád spokojený. Rozhodně si stáhněte demo na http://www.money.cz/kestazeni/start a uvidíte. Hezký víkend.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).