Re: starobní důchodce - doba určitá
Protože to ještě není zažité, je to jeden z prvních výkladů, že PP na dobu určitou lze na vlastní žádost mít déle jak na 2 roky, tudíž to v této chvíli opravdu považuji za výhodnější, právě kvůli tomu, aby pak důchodce neřekl, že k tomu byl donucen, protože by ho jinak nezaměstnali a on v podstatě ani nevěděl, co podepisuje. Je vidět, že jste se nikdy nedostala do situace, že třeba pracovník, který odcházel do důchodu podal stížnost, že to nebo ono neudělal z vlastní vůle, ale byl donucen. Každé takové šetření nadřízeným je minimálně velmi nepříjemné. A já to psala jako doporučení, vy si taky dělejte srandu z čeho chcete. Každý se má řídit především svým rozumem, ovšem někdo ho má pomálu.
Re: starobní důchodce - doba určitá
Před časem, když to tady bylo poprvé jsme s pájou nadhodili, že by se mohl napsat nějaký mustr a pája byl pro. Potom už se na to nějak pozapomnělo a zapadlo to. Třeba se k tomu pája ještě vrátí a něco se dá dohromady. A jak pak víte, do jaké situace jsem se kdy dostala já, že sesíláte hromy a blesky? Mimochodem, myslíte si, že rukou napsaná žádost je více nezpochybnitelná než normálně napsaná na počítači ? Kdo bude chtít, tak zpochybní i to. Nejvíce bude záležet na správné formulaci. Ale s tím opravdu, ale opravdu zkušenost nemám, tak že v tomhle směru si netroufnu ani poradit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.