Re: daň.evidence-kopie faktur
Dobrý den, Líbo,
tak nevím, jestli jsem Vás pochopila správně, ale když vystavuji fakturu, tak si taky jeden výtisk založím a třeba i s podkladama a přílohama pro tu fakturaci (tedy s tím, co mi klient pošle, aby se fakturovalo) pro svoji evidenci do šanonu. A pak třeba na konci čtvrtletí nebo u malé firmičky na konci roku si ještě vytisknu seznam vystavených faktur, kde je vidět i jak je to s jejich úhradou, takhle mi to schválil i finanční úřad a daňový poradce.
Jestli teda myslíte zrovna tohle, ale snad se ozve ještě někdo s jiným lepším nápadem... :)
Míša.
Re: daň.evidence-kopie faktur
Děkuji moc. Jde o to, zda si ty faktury musím vytisknout pro svojí potřebu a založit. Nebo to stačí, abych to měla elektronicky někde u sebe v počítači. Kdyby přišel fú na kontrolu, tak mu asi musím předložit všechny faktury, které jsem vystavila, že ? takže asi je to nutné. Nebo by to asi mělo jít vždy vytisknout, pokud by kontrola přišla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.