Re: Nárok na podporu UP
tak tím bych si nebyla tak jistá, zkuste se kouknout na stránky ÚP (nebo MPSV), mám dojem, že tam bylo, že pokud v dalšíím zaměstnání bude pracovat 3 měsíce, vznikne mu znovu nárok na podporu...
jo,jo nejspíš jo, už jsem se na to dívala, sice mi tam nehraje období mezi méně než 3 a 6 měsíci, ale je možné, že v posledních měsících byla změna (jednu dobu tam ale opravdu bylo, že stačily 3 měsíce na další nárok na podporu)
Myslím, že ty 3 měsíce stačí, pokud tu předchozí nedočerpal, ale nejsem si jistá a nemám teď čas to hledat. A v dotazu je , že vyčerpal nárok.
ano,je to tak, §48 zákona o zaměstnanosti. Pokud by tu předhcozí nedočerpal, měl by po 3 měsících nárok na další celou. Ale protože ji dočerpal, tak až po půl roce...
ano,je to tak, §48 zákona o zaměstnanosti. Pokud by tu předhcozí nedočerpal, měl by po 3 měsících nárok na další celou. Ale protože ji dočerpal, tak až po půl roce...
Ano, když nevyčerpal celou podpůrčí dobu, tak po odpracování 3 měsíců má nárok znovu na celou podpůrčí dobu, ale pokud odpracuje méně než 3 měsíce, tak jenom na zbytek.