Re: ukončení pracovního poměru - dohodou
Ve zkušebce nejsem. Předpokládám že pokud se vrátím do práce dostanu buď normální výpověď nebo "nabídku dohody", kterou nebudu moct odmítnout :-(. Problém je v tom, že pak opět zkusím umělé oplodnění, a to se zaměstnavateli líbit nebude...
Nevím, co tím myslíte normální výpověď. Jen tak Vám ji dát nemůže leda pro porušování prac.povinností nebo z organizačních důvodů. Ale jestli nechcete skončit, dohodu nemusíte podepsat.
Nesmíte mít ve vaší situaci předem poraženecký postoj. Přeji hodně
štěstí a klidu.
Souhlasím s Líbou - není pravda, že dohodu nebudete moci odmítnout a výpověď nelze dát jen tak z "plezíru" zam-tele...hlavně se kvůli práci nestresujte, všechno má vliv na zdařilé IVF - držím palce ať to vyjde - nám to vyšlo až napotřetí...
Moc děkuji za podporu. Já jsem to myslela tak, že dopadnu jak moje předchůdkyně. Dozvěděla jsem se, že jí řekly, že pokud nepodepíše dohodu, bude mít v práci takové peklo, že jí ještě vyhodí na 53 :-(. Ale je pravda, že důležitější je úspěch IVF. U mě je to ještě komplivanější tím, že musí být v pořádku i moje dárkyně vajíček. No nějak to dopadně. Ještě jednou moc děkuji za podporu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.