Re: dovolená
Zákoník práce platí pro všechny (viz Oddíl Dovolená). Kde jste tam vyčetla, že se nárok počítá za odprac. 3/4 měsíce?V Zák.práce jistě ne, protože, to, co píšete je nesmysl. Pokud odpracuje více než 60 PD, budete počítat nárok na odprac. měsíce - tedy srpen až prosinec, tedy 5/12 celor. nároku (červenec nemůžete počítat, protože nenastoupil ihned 1.7. a ani neměl v červenci do 6.7. jiného zam-tele)
Pokud neodpracuje alespoň 60 PD, tak budete počítat nárok na odpracované dny, tedy za každých odprac. 21 PD, je nárok na 1/12 celor. nároku.
Všem Vám moc děkuju, jsem nováček a nemám se kde jinde zeptat a pro bbb:
To se Vám teda omlouvám, už to nikdy neudělám.netušila jsem, že se tady nedá na nic zeptat. Jsem v tomhle nováček a nemám se koho jiného ptát. bohužel:-( Jinak bych tady vůbec neotravovala. Jen mi přijde, že občas tady čtu i větší kraviny, ale takhle drsnou reakci jsem opravdu nečekala. To mě celkem dost mrzí :-( Ale nechápu, že když Vám moje otázka přišla jako tak strašná kravina, že vůbec ztrácíte čas a odepisujete na ni....
Úplně Vás chápu, jsem na tom stejně jako Vy. Mám strach, že někde udělám chybu a tak se ptám, kde můžu. Ale je mi jasné, že pro někoho kdo má mzdy apod. v malíčku to může být naprosto hloupá otázka - ale souhlasím s Vámi, nemusí nám odpovídat, než takhle, tak radši vůbec. Jen to člověku zkazí den. Mějte se krásně a těm co jsou na nás "hodní" přeji hodně pohody a vůbec všechno nej.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.