Re: Neschopenka a chodí do práce
Pokud je nemocný, nemá v práci co dělat. Podle mého má porušení léčebného režimu. Měl vycházky? Pokud přišel v době vycházky něco do práce udělat, ať mu dá vedoucí nějakou odměnu, ale zcela jistě bych nevykazovala jako výkon práce.
Zam-ec může odpracovat část směny. např. dnes ráno nastoupil, odpracoval část směny,než odešel k lékaři, ten zam-ce posoudil jako práce neschopného od dnešního dne. přesto zam-ci přiznáte ve mzdě, co skutečně odpracoval...
To co píšete se píše na III.díl na začátek neschopenky, ale mě zajímá V.díl, tam jsou dvě věci kdy nastoupil do práce a kdy pracoval v době nemoci. Tak proč to tam je, kdyřž pracovat nemůže.
no vidíte, nemůže, a přesto pracuje, a ještě to tam,trouba, napíše... nemá to tam psát, že v době vycházek pracoval, má si to nechat zaplatiit na DPP a bylo by...
Správný dotaz. taky jsem to minulý rok řešila a nikdo mi na to nedokázal odpovědět. vím, že na školení v roce 2008 to nějak zdůvodňovali, ale bohužel jsem si to nenapsala.
Ale: Záznamy zaměstnavatele: nastoupil opět do práce ..., poslední pracovní den odpracoval ..., Pokud zaměstnanec v době DPN vykonával práci uveďte ve kterých dnech: ............