Re: vhodnost programu Pohoda nebo Money
V MONEY účtuji už 15 let a až na malé mouchy (které má určitě každý program), jsem spokojená, (nikdy jsem na školení programu nebyla a zvládla jsem to dle nápovědy, co je na internetu).
Od klientů si měsíčně přepošlu vystavené a přijaté faktury, ty jen odkontroluji a nezdržuji se pořizováním.
POHODU moc neznám.
Stáhněte si zdarma demoverze a porovnejte, který Vám bude lépe vyhovovat
Jako účetní jsem porovnávala před 5ti lety tyto programy a zvolila jsem si Money S3. Nyní jsem velmi spokojená. Program je super a pořízení má mnoho výhod i cenových. Navíc je možno začít ve START verzi, což je plnohodnotný program omezený jen množstvím dokladů, které při překročení můžeme tisknout, ale s přeškrtnutím nápisem NEPLATNÉ. V práci můžete pokračovat a vytisknout doklady až po zaplacení první licence (tj. jak budou peníze). Pak jsem si pořídila verzi Premium se slevou pro daňové poradce a účetní firmy.
V současné době účtuji v Pohodě.
Řekla bych, že jsem spokojená. Co opravdu velmi oceňuji je Hot line, kde i v případě komplikovaných problémů to s vámi vyřeší "na místě". Stejný případ si nasimulují na svém počítačí a můžete přímo s telefonem v ruce ten případ zvládnout.
Děláme v Pohodě přes 30 firem - účto i daň.evidenci - už přes 10 let. Jsme velni spokojeni. Nikdy jsme nebyli na školení, vše jsme se naučili přímo, popř.přes příručky a nápovědy.Pořídili jsme si i TAX - daň.přiznání a GLX-cesťáky a nemá to chybu. Kdysi jsem účtovala v Kosysu - proti Pohodě to byla hrůza. Money vůbec neznám. Každý Vám asi doporučí SW, který sám používá - je to věc názoru. Ale asi bych si stáhla DEMO verze jednotlivých SW a vyzkoušela.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.