Re: Nová pracovní smlouva ,nebo dodatek
Nemůže být nová pracovní smlouva, pokud není pracovní poměr ukončen . Jsou tedy dvě varianty - buď se jedná o přechod práv a povinností a potom se nová pracovní smlouva neuzavírá a nástupce přebírá zaměstnance se všemi závazky.
Nebo jde o nového zaměstnavatele - potom musí být předchozí pracovní poměr ukončen a může být uzavřena nová pracovní smlouva.
Tady se mi jeví, že se nejedná ani o jeden případ, ale o to, že zaměstnavatel pouze změnil sídlo. Takže zaměstnanci nabídne změnu pracovní smlouvy - změna místa výkonu práce, a ten buď přijme, nebo ne. Pokud ne, tak zaměstnavatel musí dát výpověď s nárokem na odstupné.
Re: Nová pracovní smlouva ,nebo dodatek
Děkuji za odpověď, název firmy se nezměnil, pouze sídlo firmy a jiné platové podmínky (samozřejmě snížené). Proto jsem se chtěla zeptat na Váš názor, zda bude tato druhá prac.smlouva platná.Nikde v nové není zmínka o tom, že stará smlouva podpisem nové ztrácí platnost.Navíc v názvu není ani slovo o dodatku , či změně smlouvy,pouze v bodě jedna je ta citace, co už jsem zmiňovala( z účinností se mění a nahrazuje). Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.