Vlákno názorů k dotazu DPP student-prohláš. od xJ - Re: DPP student-prohláš. Pokud u vás nepodepsal prohlášení poplatníka,měla...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 9. 2010 11:45

xJ (neregistrovaný)

Re: DPP student-prohláš.
    Pokud u vás nepodepsal prohlášení poplatníka,měla být sražena srážková dań. Tiskopis prohlášení jste si klidně mohli stáhnout ze stránek mfcr.cz, nemusí to být originál růžový tiskopis. Co teď s tím, když se jedná už o měsíc červen. Buď si ženete jeho podpis zpětně, což neseženete a budete mít nedoplatek na dani. A protože to je chyba účetní, nejspíš ji bude muset zaplatit ona účetní.

• 13. 9. 2010 6:48

Blanka1 (neregistrovaný)

Re: DPP student-prohláš.
    Dobrý den, omlouvám se, srážková daň. Studet nepodepsal proto,že jsem tady nebyla a tiskopis byl nachystán, ale kolegyně ho nemohla najít, student tvrdil, že nikde nepodepsal, ještě předtím než jsem udělala výplaty tak jsem ho sháněla telefonicky a ujistil mě, že to podepíše:)))
    Je jasně chyba na mé straně, klidně to i zaplatím, což jsem psala, že udělám pohledávku za sebou. Jen mi vrtalo hlavou jak dám do účetnictví, ale včera mi to moc nemyslelo, takže zaúčtování budu mít
    pohledávka 335x395
    závazek 395x342
    úhrada 211x335
    úhrada 342x221

ve vyúčtování dani srážkové budu mít taky problém, těch 75 kč bude odvedeno pozdě... no a tak ať mi vypočítají penále... :))

Poučení: nikomu nic nedat bez podpisu:)))
    Pokud nejde o život jde o.......:))
    Blanka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).