Re: Je možné podnikat bez sklad.karet??
Podle mě by se měla dělat denně inventura zásob (toho co zbylo na baru). Skladové karty bych tedy osobně vedla. Naskladnění dle faktur, příp. paragonů a následné vyskladnění spotřebovaného zboží není žádný problém ...
Je to pak přehlednější pro zjištění, kolik za daný den, akci apod. podnikatel vydělal.
Re: pro Wonderwall
Kdo se diví je mu divno, kdo si hoví je mu ...... Ale to také
brzy přejde - viz 3 dny stará informace:
Dobrý den,
už jste někdo také dostal poštou Rozhodnutí FÚ, že se daňovému subjektu ukládá povinnost kromě jiného vést zvláštní záznamy:
- DENNÍ evidence příjmů za stravování (počet prodaných porcí dle druhu, cenu za jednu porci, denní tržbu podle sortimentu, denní tržba celkem) a
- DENNÍ evidenci ostatních příjmů za prodej (druh zboží, cena jednotlivého druh zboží, DENNÍ TRŽBA PODLE JEDNOTLIVÝCH DRUHŮ ZBOŽÍ a denní tržba celkem)?
Proti rozhodnutí se nelze odvolat.
--------------------------------------------------------------------------
Tak nějak mi není jasné, když nejsou povinné registrační pokladny, jak mají zaměstnanci evidovat denní prodej jednotlivého zboží. To si mají u každého druhu nápoje rovnou dělat při prodeji čárku? Nebo každý den po skončení směny udělat zrcadlo? Kdo je potom zaplatí? Já to fakt už nechápu, pořád vymýšlejí nové a nové povinnosti ale už je nezajímá, jak se to technicky provede...
Na můj telefonický dotaz na FÚ mi bylo sděleno, že oni si to nevymysleli a že obesílají naprosto všechny firmy zabývající se hostinskou činností a ubytovací činností, prý dokonce i benzínky.
Už jste tuhle lahůdku taky někdo dostal?
-------------------------------------------------
A furt že nebude legrace, místama i sranda.
pro Vladimíra2
Klííd Vladímíre2, holt si myslí,že bude po černých tržbách, bláhoví.....jo a jinak výkaz pro distributory PHM jste viděl...hezky po řádcích napsat kdy,od koho, čím přivezli, SPZ auta SPZ návěsu,kolik, za kolik, jméno a DIČ dopravce, jméno a DIČ prodejce, že to byla cisterna....no a pak hezky zase komu prodali....účetní aby se zvencla:-))) Hezký večer
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.