Vlákno názorů k dotazu Fotovoltaická elektrárna od MirkaP. - Re: Fotovoltaická elektrárna Moc zajímavá diskuze se tu rozvinula,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 10. 2010 9:03

MirkaP. (neregistrovaný)

Re: Fotovoltaická elektrárna
    Moc zajímavá diskuze se tu rozvinula, ale můžete si za to, Petulko, sama. Víte vůbec něco? Píšete že jste a.s. opravdu jste akciovka? V tom případě jsem v šoku z úrovně účetní v akciovce.
    Vy se totiž ptáte jednak na úplné základy a jednak v takové šíři, že to vypadá, že z účetnictví neumíte vůbec nic. Odpověď tady většina odpovídatelů zná, ale je tak na půlroční školení, abyste to stihla vstřebat. Váš dotaz působí tak, že nepotřebujete vysvětlit účtování foto-el., ale účtování komplexně. A to vám tady nikdo neudělá, to chce fakt seminář či spíš kurz účetnicví jako takového.

• 14. 10. 2010 10:35

Petulka (neregistrovaný)

Musím vás ujistit, že asi něco umím, když už tady jsem. Bohužel jsem v té chvíli trochu zazmatkovala a nyní už to mám v pořádku.
    Teď mě mrzí, že jsem tady vůbec něco psala, podle těch reakcí jsem se přestřelila. Ale nevím, proč to musí pořád někdo komentovat, já už to považuji za uzavřené.

• 23. 2. 2011 18:34

anon (neregistrovaný)

Dobrý den,
    nyní stojím před stejným problémem jako Vy. Moc prosím, zda byste mi mohla poradit, kde mám hledat potřebné informace k této problematice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).