Re: Vánoční úvaha..........
Taky se přidám se svou troškou do mlýna, protože právě před chvilinkou jsem do této diskuze vložila svůj dotaz.Pevně doufám, že se nedočkám arogantní a nadřazené odpovědi, jak se zde opravdu poslední dobou stává tradicí.
Přiznám se, že si fungování bez ní dost dobře nedovedu představit, tím chci poděkovat všem stálicím, které do ni pravidelně a trpělivě odpovídají. Zdaleka za sebou nemám tak dlouhý pracovní proces jako paní Marie, ale snažím se jak jen to jde.
Přeji všem šťastné a veselé ........ J.
Škoda, že nejdou dát plusové body - hned bych Vám paní Marie jeden přihodila.
Děkuji za tuto diskuzi, už mě několikrát upozornila na změny, pravidla, o kterých jsem nevěděla. Každý začínal, ale v poslední době je poptávka po samostatnosti, tím pádem ubývá ochotných kolegyň a kolegů, kteří jsou ochotní pomoct těm začínajícím.
Takže také přeji klidný předvánoční čas a ještě jednou díky těm, kteří mají čas a trpělivost pomáhat radou těm ostatním.
Jenže on je rozdíl, zda se zeptá laik, tak potom různá lidová tvořivost jde tolerovat a je tolerována a vysvětlena na pravou mez. Pokud však dotaz podá člověk, který by měl znát zákony nebo alespoň Zákoník práce, protože to má v náplni práce a rozepíše tady nesmysly, pak se nemusíte divit, že jsou někdy reakce takové, jaké jsou. Je to myšleno dobře - aby se dotyčný nad sebou zamyslel a alespoň něco udělal pro zlepšení svých vědomostí ve své práci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.