Re: Roční zúčtování - DPP
No právě, já jí to ráda udělám, pro ní by bylo složité cokoliv vyplňovat, ale problém je, že už náš zaměstnanec není, ukončila dohodu. I tak to můžu udělat? Já v tom mám hrozný hokej, nějak se nemůžu zorientovat, kdy můžu a kdy ne, tak moc děkuji za Vaše rady a odpovědi.
Ano, jestli po vás už neměla jiného zaměstnavatele a nemá z nějakého jiného důvodu povinnost podávat daňové přiznání, ať vás požádá v tiskopise prohlášení polatníka, který u vás podepsala o provedení ročního zúčtování. Musí doložit potvrzení o zdanitelných příjmech od zaměstnavatelů před vámi. Vy sama, bez jeji žádosti to ale udělat nemůžete. Musíte jí kontaktovat a říci jí to, pokud chcete.
ano ano, to já jim všem posílám "Prohlášení" k odepsání s vysvětlením, co a jak, ale prostě v tomto případě jsem se zasekla a najednou jsem byla mimo :-))) a tak jste mi moc tady pomohly obě, oběma děkuju za radu.
Ono těch variant je několik, a tím, že to dělám jen jednou do roka ............. :-)))))
Mějte prima den a ještě jednou díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.