Vlákno názorů k dotazu Účetní program - obce od Iva. - Re: účetní program - obce Máme KEO od firmy...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 1. 2011 8:02

Iva. (neregistrovaný)

Re: účetní program - obce
    Máme KEO od firmy Alis Česká Lípa, je dobrý, vše propojeno. Pokud jsou aktualizace, při spuštění programu se automaticky nabídnou ke stažení. S hot-line jsem spokojená. Účtovala jsem i v Triadě, ale byla to hrůza. Někteří si ho chválí, záleží na každém. Viděla jsem i Gordic, ale nevím.

• 6. 1. 2011 12:43

daniely

Účtuji v Triadě, nepřipadá mi, že je to hrůza, ale neznám KEO, možná, že je uživatelsky příjemnější. Soudím podle školení paní Haušildové, která zná problematiku obcí a software je její :o)

• 27. 1. 2011 0:21

misulak (neregistrovaný)

Dobrý den, také se připojím se zkušeností s programem. Máme Gordic a spokojená s ním nejsem vůbec, nevím, jak jinde, ale nic není propojené a musíme ručně otrocky účtovat MD/D, číslování si zadáváme sami a sami hledáme poslední neobsazené číslo dokladu a program je v tomhle dost nespolehlivý a pustí i chyby (op účetních chybách samozřejmě nemluvím), jak jsem nedávno zjistila. Prostě, spokojená nejsem, ale třeba je to jen o správném nastavení tohoto programu, což u nás zřejmě není, protože když se podívám do manuálu, tak podle toho je vše propojené a funguje tak, jak správný program má. Ale znám spoustu jiných účetních, které si tento program nemůžou vynachválit a tvrdí, že jim vše hezky funguje, asi ho mají lépe nastavený, než u nás... No, od ledna přecházíme na jiný, tak jsem zvědavá, jen abych pak nefňukala "zlatý Gordic!"...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).