Vlákno názorů k dotazu VZP- nový potrál e-komunikace od Anka - Re: VZP- nový potrál e-komunikace Poradím.. nefunguje.. Chybí jim...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2011 16:16

Anka (neregistrovaný)

Re: VZP- nový potrál e-komunikace
    Poradím.. nefunguje.. Chybí jim tam pod "obecným podáním" položka "úkoly podle typu subjektu".Mluvila jsem s paní na VZP, říkala, že to bohužel není rozchozené, ať buď odešlu jako přílohu z "obecného podání", nebo přes datovou schránku. Takže jak přehledy, tak Hromadná oznámení , odesílám přes datovou schránku. PRotože prý není jisté, že se to přes Obecné podání doručí. Přes datovou schránku je to jistější. Jen je s tím víc práce. Musíte vyplnit formulář, uložit do PC a pak odeslat..

• 8. 1. 2011 17:01

a (neregistrovaný)

Re: VZP- nový potrál e-komunikace
    tak přesně tohohle jsem se děsila, že to zas posrali a nedotáhli do konce. Ach jo... :-(
    tak moc děkuji za odpověď

• 8. 1. 2011 19:33

Máša (neregistrovaný)

já poslala poštou, slíbili do 15.nápravu
    >>>prosím vás, kdo jste používali vloni portál VZP pro
    >>>posílání měsíčních přehledů? dělám výplaty a chtěla
    >>>jsem
    >>>poslat měsíc prosinec, jenže od 1.1. mají nový portál
    >>>a ať se dívám, jak se dívám, tak tam nikde nevidím
    >>>možnost vyplnění tiskopisů....
    >>>:-(
    >>>neporadíte mi někdo, jak to mám tedy přes ten porátl
    >>>poslat?
    >>Poradím.. nefunguje.. Chybí jim tam pod "obecným
    >>podáním" položka "úkoly podle typu subjektu".Mluvila
    >>jsem
    >>s paní na VZP, říkala, že to bohužel není rozchozené,
    >>ať buď odešlu jako přílohu z "obecného podání", nebo
    >>přes datovou schránku. Takže jak přehledy, tak
    >>Hromadná
    >>oznámení , odesílám přes datovou schránku. PRotože
    >>prý
    >>není jisté, že se to přes Obecné podání doručí. Přes
    >>datovou schránku je to jistější. Jen je s tím víc
    >>práce. Musíte vyplnit formulář, uložit do PC a pak
    >>odeslat..
    >
    >tak přesně tohohle jsem se děsila, že to zas posrali a
    >nedotáhli do konce. Ach jo... :-(
    >tak moc děkuji za odpověď

• 8. 1. 2011 20:04

JF (neregistrovaný)

Re: já poslala poštou, slíbili do 15.náp
    Ja to poslala pres obecne podani a tvari se to, ze jsem zadne obecne podani nepodala. Stravila jsem u toho spoustu casu hledanim, kde to jakekoliv podani podat. Napoveda, se kterou se kasaji, hlasi, ze soubor je poskozeny a nelze otevrit a na jejich hlavnich strankach samozreme ani slovo omluvy, ci jakekoliv sdeleni. A pracovni doba na telefon jen bezna, zadna casove prodlouzena technicka podpora, zrejme nejen v dobe prechodu. A hlavni telefoni cislo (po prihlaseni na portal) jeste ke vsemu tusim s chybou. No a jak dokazu, ze jsem vcas a radne podala, kdyz nemam v ruce z jejich strany zadny mail ani zapis v zurnalu? Prece ne kazda ucetni ma pristup k datove schrance.

• 9. 1. 2011 11:25

ANKA (neregistrovaný)

PAK VÁM NEZBÝVÁ NEŽ PO STARU - DÁT DO OBÁLKY A ODESLAT POŠTOU.

• 9. 1. 2011 11:44

JF (neregistrovaný)

Prece ne kazda ucetni
    >>ma
    >>pristup k datove schrance.
    >PAK VÁM NEZBÝVÁ NEŽ PO STARU - DÁT DO OBÁLKY A ODESLAT
    >POŠTOU.

Ale proč to tedy nedají upozornění na jejich web, že jejich služby nejsou plně funkční? To je snad o slušnosti. Tímto přístupem si dobré jméno rozhodně nevybudují. Pak vím, že musím vytisknout, dát podepsat a odnést na poštu, vše s předstihem, abych splnila termín. Vždyť e-komunikace je především v jejich zájmu, oni tím ušetří. Ale stávající situaci všem těm, co ve VZP to teď musí dokázat ukočírovat (co přišlo, nepřišlo, duplicity ap., ale i těm IT pracovníkům), vůbec nezávidím. A když jim to nefunguje, tak to snad mohli přehodit zpět do starého, než si to rozchodí. Takto lidi v celé republice okrádají o čas a nervy. A když to s úsměvem přeženu, tak oni nám to pak vlastně rádi ze zdravotního pojištění zaplatí, že, až si my i jejich zaměstnanci půjdeme k dr. pro pomoc z důvodu stresu atd. Tedy ostatni ZP mají v tom případě smůlu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).