Vlákno názorů k dotazu Student - DPP od Líba - Re: Student - DPP I kdyby mu nějaká daň...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 1. 2011 12:30

Líba (neregistrovaný)

Re: Student - DPP
    I kdyby mu nějaká daň vyšla, tak nemá povinnost z tohoto důvodu podávat daňové přiznání, protože podepsal prohlášení a zaplacením zálohy je jeho daňová povinnost splněná.

• 16. 2. 2011 9:54

blanka1 (neregistrovaný)

Dobrý den, mám dotaz.. DPP podepsala prohlášení, je na úřadu práce. Poslala jsem jí potvrzení o příjmu, protožečást roku 2010 byla zaměstnaná a pak na úřadu práce, asi by jí mohla vyjít nějaká vratka. J eto tak správně?
    a ještě jedna věc, mám tady na DPP důchodce, kteří mi podepsali růžové prohlášení, příjem je 5 tis. za měsíc, jen jeden měsíc 7500, myslím, že se jich nemusím ptát jestli chtějí u mě udělat roční zúčtování? Je to tak?

děkuji všem moc a moc

• 16. 2. 2011 9:59

blanka1 (neregistrovaný)

Dobrý den, mám dotaz.. DPP podepsala prohlášení, je na úřadu práce. Poslala jsem jí potvrzení o příjmu, protožečást roku 2010 byla zaměstnaná a pak na úřadu práce, asi by jí mohla vyjít nějaká vratka. J eto tak správně?
    a ještě jedna věc, mám tady na DPP důchodce, kteří mi podepsali růžové prohlášení, příjem je 5 tis. za měsíc, jen jeden měsíc 7500, myslím, že se jich nemusím ptát jestli chtějí u mě udělat roční zúčtování? Je to tak?

děkuji všem moc a moc

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).