Re: nástup na úřad práce po OSVČ
Máte na mysli co? Já co znám OSVČ a nutili mě dávat do nákladů všechno možný, protože to prý dělá tak každý, tak si myslím, že
finanční prostředky jste již vyčerpal na dlouho dopředu a teď to chce prostě jen makat a finanční prostředky dojdou konečně za práci, pokud víte,co to je. Omlouvám se za sarkasmus, ale OSVČ jaksi nemusím.
OSVČ nemusíte a myslíte si o nich, že nepracují. Hm, je to smutný. Vy jste byla vždycky zaměstnanec, co? A nedával Vám náhodou ten podnikatel práci a Vy jste tím pádem vydělala? Ono se taky může stát, že v zaměstnání skončíte a jiné neseženete, takže Vám nezbude, než se taky stát OSVČ. A až se jím stanete, tak konečně nebudete muset makat a pečení holubi Vám začnou sami lítat přímo do pusy :-)
To těžko, neumím krást a někoho vykořisťovat, chlubit se cizím peřím a tvářit se, jak jsem dokonalá. A jentak mimochodem, takové, jak popisujete vy, jakým asi jste, jsou jen prachobyčejní zakomplexovaní dělníci, nebo inženýrský rychlokvašky, který se nestydí za svoje chování. A pro podnikatele nedělám a toho holuba si ráda ulovím, oderu, pomalu vyndám vnitřnosti, omyju naložím a pěkně upeču a pak s chutí sním, Takovej blbej lenoch nejsem, aby mi lítali do pusy a myslela jsem si,že mi všichni závidí. Takovej primitiv fakt nejsem. Mám ráda chytré, šikovné a pracovité lidi. Nezáleží na vzdělání a na věku.Takovej kovář, to je nádhera. To je na co se koukat, nebo myslíte, že je dobré koukat na blba, kterýmu lítají holuby do pusy?
Tak to jsme každej tam, kde jsme chtěli být, a to je v pořádku.
Pro podnikatele neděláte, podnikatel (OSVČ) sama nejste, hlavně že víte, jak to v podnikání chodí. Kdyby podnikatelé nepodnikali, tak by tady nebyli ani zaměstnanci. Protože jestli to nevíte, tak většina zaměstnanců je zaměstnaná v soukromé sféře. Nebo si myslíte, že by všechny lidi zaměstnal stát? Vy jste státní zaměstnanec? Z čeho soudíte, že všichni podnikatelé kradou a chlubí se cizím peřím (mimochodem - čí má to peří jako být)? Takovej kovář - to je nádhera, souhlasím, ale ne každý kovář je zaměstnanec. I kováři bývají OSVČ - a třeba zaměstnávají jiné lidi. Podle Vás kovář zaměstnanec je čestný člověk, zatímco kovář podnikatel je zakomplexovaný lump, který neví, co je práce?
Jste fakt zavistivá, zatrpklá a ubohá.
Trefa do černého, proto se zlobíte, proč jste se tak rozepsal, bavili jsem jen o OSVČ :-))))) A jentak mimochodem kovářinu opravdovou kovařinu, a jiné krásná umění, nemůže dělat každý, to chce srdce a ten nedělá prasárny . Asi nemáte čisté svědomí. Nebudu jmenovat všechny živnostníky, kterých se to týká, kde je těžké sehnat pořádné náklady a proto si vymýšlí hovadiny, co chtějí umořit do nákladů. Mám moc práce a musít stíhat. Takže krásný den. A už se nezlobte, pozor na srdíčko, doktoři odchází, kdo by Vás léčil. Fakt se nezlobte, ale je to tak
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.