Ještě doplnění- úředníci ÚP
Ještě doplním, již jsem to slyšela od potencionálních DPP- ( na zástup) asi 3x ... od nového roku.....proto se znova ptám....vždyť to mají i na svých stránkách....
http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/pravpov_uch
Jaké máte s úředníky zkušenosti vy?
Já tam snad zavolám....
Re: Ještě doplnění- úředníci ÚP
Kdo se stihl zaregistrovat na UP do 31.12.2010, tak si může přivydělat 4000,-, ověšem ten kdo se zaregistroval 1.1.2011 !!!!!!
tak pozor - už si nemůže přivydělat ani korunu - v tomhle je ta změna
školení mzdových účetních a ono je to tak i v tom zákoně
Prosím vás, neplácejte hlouposti a přečtěte si zákon 347/2010, vč. přechodných ustanovení.
3. Ustanovení § 44 odst. 3 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění účinném ode dne nabytí účinnosti tohoto zákona, se vztahuje jen na podporu v nezaměstnanosti, o niž uchazeč o zaměstnání požádal po dni nabytí účinnosti tohoto zákona.
No já právě to pochopila tak:
1) registrace před 2011 - výdělek do 4000 ať bere podporu nebo ne
2) registrace v 2011
a) dostává podporu - v měsíci kdy je výdělek 1-4000 podporu nedostane, a doba vyplácení se posune( celkem 5,8,11 měs. dle věku)
b) nedostává podporu ( nevznikl nárok), může být registrován za pod. výdělek max. 4000,-
3) pokud si vydělá víc než 4000 je vyřazen- zpětně, může se znova zaregistrovat
4) pokud má nárok na odstupné ( ne jestli ho dostal), tak se mu o tu dobu ( odstupného) posune výplata podpory- ( nepřijde o peníze- jen je dostane později)
Pochopila jsem správně....?
Ty jo čím víc toho čtu....zamotávám se víc...
Prosím vy jste byla teď na školení? ( 2011)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.