Re: Prosím - paušální výdaje
Dobrý den, vidím, že jsem se obrátila na špatnou diskuzi. Proč tady taháte tunelování??? Protože chci, ať je vše v pořádku, tak se ptám. Nevím co je špatné na tom, když jsme v provozovně dvě a dohodly jsme se na tom, že budeme spolupracovat, že mi kolegyně platí polovinu nájmu. Pronajímatel nechce mít dvě smlouvy, nechce pronajímat půl místnosti mi a půl místnosti kolegyni... Čekala jsem radu, protože nevím jak to mám udělat. Je mi líto pána, který se do mně tak "obul" ... asi má hodně těžký život, ale pravděpodobně si za to může sám. Pokud by byl někdo, kdo by mi v tom byl schopen poradit, budu moc ráda. Děkuji za Váš čas. ŠB
Re: Prosím - paušální výdaje
Nejprve mi bylo z té diskuze dost smutno, ale když jsem si přečetla Vaše reakce i na jiných diskuzích, pochopila jsem že vůbec netušíte o čem je řeč, pouze umíte urážet a za vším vidíte zlo. (podle sebe soudím Tebe?) Je to Váš problém a protože Vám to zjevně dělá radost, nebudu už na Vaše útoky reagovat a budu doufat, že mi někdo poradí. Přeji hezký večer. ŠB
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.