Re: DPH - nesedí zaúčtování a odvod
Taky mám Byznys win a faktury opravuji a nemám problém. Když dáte oprava faktury a přepíšete údaje (na ty nové, které chcete), tak dole vpravo musíte "zafafkovat" ve čtverečku, že to chcete i účetně. A pak se vám ukáže účetní doklad, kde doplníte účty (pokud se nenačtou) a uložíte. Nebo jste to dělala jinak?
Re: DPH - nesedí zaúčtování a odvod
No, já jsem fakturu neopravovala jako takto (přes opravy), ale spíš šlo o opravdu výpočtu, přepočtu DPH při zaokrouhlování. Po zaokrouhlení celkové částky faktury totiž vznikaly na fa rozdíly. Tady vznikl rozdíl až 29 Kč, proto se změnilo nastavení, aby se při zaokr. nepřepočítávalo DPH. ZD a DPH se tímto přepočetli, při výtisku byly na fa údaje opravené. Ovšem v Byznysu stále zůstávají původní hodnoty. Zaúčtované mám hodnoty nové, jak jsou na vytištěné faktuře. Asi to tak nechám a zkonzultuji až s účetní. Plašila jsem šéfa, ten mi stejně zásah technika neschválil, tudíž není co řešit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.