Re: Není práce dle smlouvy,ale pracuje -
Podle toho, co píšete, bychom mohli mít za to, že se zaměstnavatel dohodl se zaměstnancem na jiném druhu práce buď ústně nebo konkludentně, chtělo by to více informací. V každém případě - pokud konal práci, měl by dostat mzdu odpovídající její složitosti, odpovědnosti a namáhavosti. Tady bych problém až tak neviděla, jako spíše v tom, jak dál. Podle okolností by se také automaticky nemusel vrátit na původní zařazení, byla by nutná dohoda obou. Konečné řešení by záleželo na tom, co bylo dohodnuto, když tato situace nastala.
Re: Není práce dle smlouvy,ale pracuje -
Já jsem přesvědčena, že byli dohodnuti ústně, protože zaměstnanec do práce chodil a práci vykonával. Vedoucí právě tvrdí, že se domluvili na mimiúkolové mzdě i když bylo pracovní zařazení jiné.Zaměstnanec s tím nesouhlasí.
Jinak od března máme od ÚP částečnou nezaměstnanost a zaměstnanec bude doma za 60%.Já jsem se nikdy s touto situací nesetkala a ráda bych měla vše v pořádku, kdyžby si zaměstnanec stěžoval na IP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.