Vlákno názorů k dotazu Kontrola DPH! od jan10 - Re: Kontrola DPH! Také se zabýváme stav.činnosti, také jsme...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2011 9:23

jan10 (neregistrovaný)

Re: Kontrola DPH!
    Také se zabýváme stav.činnosti, také jsme měli kontrolu z FU, chtěli vidět stavební deník na každou zakázku , zdali byl veden, jen z toho to důvodu. Nepochopila jste je špatně, jinak by to znělo jako výmysl, tam je jenom psané o postupu a provedené práce, a spodpisované stavebním dozorem

• 2. 3. 2011 9:33

BMW (neregistrovaný)

Nepochopila, mám to napsané černém na bílém. Já to chápu přesně tak jako vy. Toto se mě zdá už jako šikana, ten člověk vůbec nemůže vědět, že v praxi to funguje jinak. Bylo mi sděleno, ke které faktuře se vztahuje zaslaný stavební deník. Takže to je výmysl toto.

• 2. 3. 2011 16:12

audi a volvo (neregistrovaný)

Tak předložte jiné dokumenty, které prokáží, co jste fakturovali - kterou stavební zakázku a náklady k tomu - spotřebovaný materiál, subdodavatele...Tyhle všechny údaje jsou právě ve stavebním deníku. Když děláte zakázku, vedete stavební deník a zakázku fakturujete. V deníku je potom všechno - materiál, doba práce na zakázce, subdodavatelé....Nejde jenom o faktury vydané, ale i přijaté, které mají návaznost právě na tu fakturu vydanou. Zase taková pitomost to není.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).