Re: Příspěvkovka - odměny za přestupy
Taky jsem myslela, že je dám do hlavní-je to sport. A tak zdaňujete taky jen nájmy a reklamy nad 300.000,-? A dáváte k nim nějaké výdaje? Já všechny výdaje nechávám v hlavní činnosti. A co provádíte s odpisy? Máte jen účetní nebo i daňové? A uvádíte je v tabulce B přílohy č. 1 II. oddílu přiznání k dani z příjmu PO? Omlouvám se za moc otázek, ale předem moc děkuji za rady! Zatím jsem účtovala převážně obchodní společnosti.
Zdaňuji jen reklamy, ale uplatňuji v Daňovém přiznání snížení o 300 000 Kč, výdaje žádné k reklamám nemám. Odpisy nemám, vše vlastní obec. Daňovou úsporu, ale musíte v přístích třech letech proinvestovat v hlavní činnosti, jinak ji musíte ve třetím roce zdanit. K Daňovému přiznání přikládám vyúčtování daňové úspory s přesným rozpisem .
Hezký den, mám též dotaz k daňové úspoře. V přiznání za letošní rok budu přikládat vyúčtování úspory. Stačí to jen na papíře zvlášť nebo v příloze k účetní závěrce? A je nutné doložit kopie dokladů na které se úspora použila? Děkuji předem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.