Vlákno názorů k dotazu ŘD po ukončení PPM od xy5 - Re: ŘD po ukončení PPM zameškané dny za nemoc...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 3. 2011 8:19

xy5

Re: ŘD po ukončení PPM
    zameškané dny za nemoc v r. 2010 musíte počítat v pracovních dnech (ne v kalendářních)
    letošní nárok na dovolenou jí vznikne celoroční - tedy za podmínky, že si o čerpání dovolené požádá tak, aby ji čerpala ihned po MD
    kdyby tak neučinila, potom by ji čerpala po ukonč. RD a byla by za letošní rok pokrácená
    pokud tedy včas požádá o čerp. D ihned po MD, potom bude mít nárok na 34 PD dovol., které zaplatíte pravděp. průměrem (máte to správně)

• 9. 3. 2011 8:45

blanka1 (neregistrovaný)

Re: ŘD po ukončení PPM
    Dobrý den, děkuji moc za upřesnění, blbě čtu:(( v moudré knize - abeceda mzdové účetní . 100 pracovních dnů píší a je to k i v zákoníku práce:(((

a děkuji moc, že je to dobře... já s těmi mzdami mám furt problémy, to je tak když mi to na stará kolena přifaří k finančnímu účetnictví...

teď mám zase probrat co je výhodnější, zda statutáři budou brát plat ze závislé činnosti - a odvádět sociální a zdravotní, nebo zda jim dát odměnu jako statutárovi... neplatí se z toho sociální, že? a budou to nemalé odměny....? ach jo... jdu hledat

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).