Re: roční bonus - prosím
Opravdu nikdo neporadí, zda-li postačí jen sepsaná dohoda mezi rodiči o tom, že matka bude pečovat o dítě a otec bude platit matce výživné ke splnění podmínky odpočtu na dítě?
stačí dle mého názoru prohlášení matky,že otec dítěte s nima nežije ve společné domácnosti- když není soudní svěření dítěte do péče (nemusíbýt někomu soudně svěřeno dítě do péče)
stačí dle mého názoru prohlášení matky,že otec dítěte s nima nežije ve společné domácnosti- když není soudní svěření dítěte do péče (nemusíbýt někomu soudně svěřeno dítě do péče)
Děkuji za odpověd, kéž by tomu tak, všude právě čtu o soudním rozhodnutí o svěření do péče. Jedná se mi o roční bonus a tak mám strach, abych někde neudělala nějakou chybu.
Já bych soudní rozhodnutí vyžadovala, kdybych neměla žádný jiný doklad o tom, že otec neuplatňuje. Pokud máte dohodu a ještě např. čestné prohlášení, nevidím v tom problém. Soudní rozhodnutí ať Vám donese, hned jak ho bude mít
Zam-kyně mi řekla, že žádné rozhodnutí soudu nemají, jen tu dohodu s otcem dítěte, že děcko bude v péči matky a on bude na něj platit výživné. Ještě mám od ní čestné prohlášení, že s otcem dítěte nesdílí společnou domácnost. Stačí to takto?