Re: OT: Jak dobít baterky a přemoct únav
Začátkem března jsem byla s dětmi na horách, potom jsem se vrhla do daní a krásně mi to odsejpalo, ale teď už mám zase pocit, že mi to vůbec nejde, tak jak bych chtěla. Jediné co mi pomáhá přežít je to, že si říkám, že to prostě musím vydržet do konce března, ale potom je zase čtvrtletní DPH, ach jo...., ale nejsem v tom sama.
Re: OT: Jak dobít baterky a přemoct únav
***Já si ty baterky právě dobíjím teď prací. Začátkem března jsem byla týden v nemocnici na operaci (načasované tak, abych měla ještě dost času dodělat daňovky do konce března). A řeknu Vám je to moc fajn neležet na nemocniční posteli a vymýšlet finty, aby klient zaplatil co nejméně ...Je fakt, že ještě pořád často odpočívám, a domácnost nevypadá nejlíp, ale snad do velikonoc i dětičky něco zmáknou, a pokud ne, tak se přece nezblázním. Chtělo by to procházku, ale zatím to nejde a ani dnešní počasí k tomu nevybízí. Přeju všem hodně zdravíčka, sluníčka a pevné nervy na všechny novely, které nám naši zákonodárci ještě připraví :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.