Re: pokladní doklad - poraďte
No tak myslím, že jsem to udělala dobře, jsem si tím jistá na 99%. A za účetnictví si nese zodpovědnost vždycky majitel ne? A když na pokladní doklad napíšu administrativní práce, tak to na věci něco mění? To už můžu vystavit pokladní doklad o příjmu? Jen na zpracování účetnictví a daňové přiznání, nebo účetní práce se to nesmí? Nevíte někdo?
Děkuji za odpovědi.
Paní Bj - kdo je Pája, jak ho mám poprosit, aby si to přečetl? Tak jsem se přesně koukla, co jsem na ten doklad napsala a napsala jsem mu tam zpracování daň. přiznání - nikdy jsem takovýto doklad nevystavovala bez ŽL, mám tedy ŽL pozastavený už 6 let a mám ho na vedení účetnictví, ale protože nemám žádný klienty a jsem zaměstnaná, tak jsem ho neobnovovala, když jsem měla příjem jen 1 900. A taky nebudu. Myslíte, že by to takhle mohlo tedy projít a nebo, že ho mám vyhledat a buĎto mu říct, ať si to příští rok do účetnictví nedává a nebo mu tam mám napsat ty administrativní práce? Děkuji ještě jednou za odpověď a radu.
No to nejsem. A tak mi prosím Vás poradíte pane Vladimíre co s tím mým malérem? Nevystavovat teda žádný doklad a nebo co na něj napsat. Musela bych ten doklad nějak vyzískat zpět. Vždyť je přeci normální, když někdo chce s něčím pomoci, když ten druhý to umí a ten ho zato odmění, když to není na výdělek, ale jen příležitostné přilepšení. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.