Re: neplatím, zaplatím?
Že Vás bez kartičky nevzal se ani nedivím. Ale není mi jasné jak je možné, že Vás zdravotní pojišťovna ještě nedohnala. Chci Vás upozornit, že dnes a denně řeším exekuce na mzdy zaměstnanců a vím jak dokáže malý dluh narůst. Dobře Vám radím abyste si to urychleně dal dopořádku
Re:Pro Katku
Já bych se na Katku zas tak nezlobila. Ten pán pokud této rady využije si bude muset všechno zacálovat. No a pokud onemocní tak ho platba bude stát určitě víc než náš odvod zdravotního pojištění za celý rok. Jen se fakt divím, jak se někdo může vyhnout placení - to mi fakt hlava nebere. Snad jen že nemá bydliště a nepracuje. Pak se ale nabízí otázka kde bere peníze a z čeho chce to ošetření zaplatit.
Re:Pro Katku
Právě - pokud onemocní - tak ho umřít nechat nemůžou, řekne, že nemá z čeho platit, exekuce nevymahatelná, trvalé bydliště obecní úřad, dotyčný se směje a kdo to v konečném důsledku zaplatí - zase my blbci. Proto odsuzuji rady takovýmto osobám. Ale jinak se mějte fajn.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.