Re: označení místa podnikání-není provoz
Takže si můžu beze strachu na svůj dům dát ceduly se jménem(FO) a IČ + telefon a nikomu by to nemělo vadit, ani zkoumat, kde vyrábím? Jsem zámečník. Když nahlásím provozovnu, už musí splňovat předpisy atd. Děkuji
Ceduli na domě můžete mít bez problémů. Pokud však na Vás někdo poštve kontrolu třeba z živnosťáku (třeba nějaký závistivý soused), tak se po provozovně budou asi pídit.
Dalo by se to řešit tím, že většina prací se dělá u zákazníka? Asi záleží, jak se to podá. Montáže přímo na místě. Některé věci mi umožńuje zaměstnavatel dělat u něj v dílně, to by snad nikomu vadit nemělo?
Jaký zaměstnavatel, Vy jste mimo podnikání ještě zaměstnán? POkud ano, tak je to v pořádku, že Vám todovolí udělat tam a zbytek u klientů na místě.
Ano, mám podnikání jako vedlejší činnost, to jsem nepsal, omlouvám se. Zaměstnán jsem u firmy, která má dílnu a v té si občas mohu něco dělat.
ano je to přesně tak, tady u nás má jeden na vesnici tabuli:Josef Novák, VODOVRT, studnařské práce, IČ a telefon a dělá si sám na svém domku reklamu.