Vlákno názorů k dotazu Hromadná brigáda od V. - Re: Hromadná brigáda Jednu jsem našla na Internetu ...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 4. 2011 21:23

V. (neregistrovaný)

Re: Hromadná brigáda
    Jednu jsem našla na Internetu :-)

Vážení družstevníci,
    na základě opakovaných stížností na rozšířený výskyt hlodavců a švábů v domě a okolí jsme se rozhodli vyklidit sklepní prostory a nepopsané sklepní koje.

Dne 27.5.2005 dojde k přistaveni kontejneru na dvůr. Hromadná brigáda proběhne v sobotu tj. 28.5.2005 od 9:00. Žádáme Vás tímto o hojnou účast neb se jedná o likvidaci odpadů, které bohužel vznikají nezodpovědným přístupem některých z nás.

Ti z Vás, kteří máte své věci umístěné ve sklepních prostorách a nebudete v den brigády přítomni, vykliďte je v pátek popřípadě v neděli tak, aby v pondělí 30.5.2005 mohl být kontejner odvezen.

Následně proběhne deratizace sklepů a roční kontrola Požární ochrany.

Přistavení kontejneru je hrazeno Bytovým družstvem, každopádně Vás tímto chceme upozornit, že kdo bude nadále hromadit ve sklepě odpad a bude přistižen, dostane následné vyklizení sklepu k úhradě.

S pozdravem

• 8. 4. 2011 21:34

Kara (neregistrovaný)

:-) To jsem to teda dopracovala. Pro Vladimíra: bohužel se tím musím zabývat, abych se ujistila, že je to skutečně nesmysl a že náhodou není někde v daňovém zákoně nebo snad v nějakém pokynu skrytá nějaká mně zatím neznámá možnost.

• 8. 4. 2011 21:52

RenataH (neregistrovaný)

Karo,nebojte, kvalitu Vašich odpovědí zde, tato hovadina, určitě nesnižuje. Já osobně věřím tomu, že to, o čem píšete, není z Vaší hlavy - to zas nějaký koumák zaměstnavatel,což ?

• 8. 4. 2011 23:37

Kara (neregistrovaný)

Máte pravdu, to bych nevymyslela. Možná to vychází z doby, kdy DOPP nemusela být písemná, ale musel o ní být učiněn písemný záznam. Takže možná napsali na jeden papír, že DOPP byla smluvena s těmito lidmi... Nebo možná je to ještě zkřížené se seznamem studentů na praxi. Fakt nevím. Ale pak jsem slyšela ten postup danění - zúčtovat celou velkou částku (jestliže každý měl do 5000 hrubého bez podepsaného prohlášení), ta se celá zdaní srážkovou daní a čistá odměna se rozdělí mezi zúčastněné, kteří jsou napsáni na té "hromadné DPP" a byla jsem z toho úplně vedle.
    Přeji pěknou dobrou noc.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).