Re: prosím právníka - rozvod
To bude, pže nemá žádný jiný příjem (uhrála si částečný invalidní důchod na hlavu, ale vzhledem k tomu, že nemá odpracován požadovaný počet let, tak od státu nedostane ani korunu a makat také nikam nepůjde), takže živit jí bude - s tím už se i smířil, ale snažíme se vyřešit alespoň to dělení jeho majetku :o(
Re: prosím právníka - rozvod
Dobrý den,
také sice nejsem právník, ale jednoho velice dobrého jsem se na podobou věc ptala a ten mi řekl, že pokud má muž prokazatelně vyšší plat nežli manželka a je také možno dokázat že splátky na hypotéku odcházeli z jeho bankovního konta tak by alespoň z domu neměla dostat nic.
Re: prosím Pájo...
já to vidím černě, ale možná ten dobrý právník odpovídající výše by to viděl jinak.
Aniž bych chtěl dělat chytrého, strýc měl konat mnohem a mnohem dříve, zajistitpřevod majetku na jiného, podnikat a vytáhnout příjmy mimo SJM, co já vím, ale už je pozdě.Bláboly o placení z jeho účtu neberte vážně, SJM je dáno obč.zákoníkem a docílit stavu, kdy by se dalo něco z toho vyloučit není jednoduché, lze např. prokázat pořízení auta z darovaných peněz od????, domu-splátky platit XYZ, byl to dar, nevím, co by šlo ještě nyní vymyslet.
>>>to asi ten dobrý právník vyštudoval za dva měsíce v
>>>Plzni, že?
>>
>>Takže není žádná možnost Pájo, že?
>já to vidím černě, ale možná ten dobrý právník
>odpovídající výše by to viděl jinak.
>Aniž bych chtěl dělat chytrého, strýc měl konat mnohem
>a mnohem dříve, zajistitpřevod majetku na jiného,
>podnikat a vytáhnout příjmy mimo SJM, co já vím, ale už je
>pozdě.Bláboly o placení z jeho účtu neberte vážně, SJM
>je dáno obč.zákoníkem a docílit stavu, kdy by se dalo
>něco z toho vyloučit není jednoduché, lze např.
>prokázat pořízení auta z darovaných peněz od????,
>domu-splátky platit XYZ, byl to dar, nevím, co by šlo ještě nyní
>vymyslet.
Pájo děkuji - říkala jsem si, že se asi teď už nic dělat nedá. I on se s tím už smířil, jen mi to přijde nespravedlivé, že taková mrcha si pořád bude žít jak v peřince a navíc mu zůstane na krku snad dosmrti vzhledem ke skvěle vymyšlené vyživovací povinnosti na bývalého manžela...
Lituju strýce, vím, také jsem spoustu věcí dělala, starala se, stavěla , držela h--u a vše kvůli dětem a teď já i děti jsme přišly o všechno. Obral nás úplně. Je to zloděj a lhář a u soudu ty hrozný kecy. Uvidíte, jak bude tvrdit, že pracovala, že se starala atd. I když děti budou třeba svědčit, nic to nepomůže. Moje také svědčily a soudkyně z nich udělala lháře a že jsem je zmanipulovala. Chtělo by to prodat dům dobrému známému /udělat si nejnižší odhad/ a tu kozu vyplatit a zbavit se jí. A po roce ať si dům strýc koupí zase na sebe, nebo na děti. Strýc ať si příjmy píše na někoho jiného, aby jí nemusel nic platit. Teď je každá rada drahá, ale chce to fakt jednat rychle. Soud k ní bude přihlížet jak k chudince. Držím palce
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.