Re: Samoplátce u VZP podmínky?
-------
Nepobíral jsem žádné nemocenské dávky. Byl jsem úplně mimo systém. Tedy ni zaměstnaný ani jako OSVČ. (právě ta nemoc zapřičinila, že jsem nebyl schopný jakéhokoli smysluplného činu.)
Vidím, že potvrzujete informaci, kterou jsem dostal na přepážce ve VZP kde si teda dotyčná pracovnice tímto nebyla jistá. No když vidím jak je tento systém tady zařízený, tak už začínám chápat proč tu lidi jen kradou a vraždí.
děkuji za tak rychlou odpověď
Re: Samoplátce u VZP podmínky?
Tak jsem zjistil, že už to přehodili exekuční "firmě" a dnes je ta částka podstatně víše. Je pravdou, že když této firmě pošlu určitou částku. (VZP mluvilo o jakémsi rozdílu cca 3000,-) tak mají exekuci zastavit? Předpokládám, že tím mysleli narůstání dlužné částky v čase. Zjistl jsem, že mi to narůstá o šílených 5700,- měsíčně. Volal jsem té exekuční cosi. Ani nevím kdo to jsou. A ten .... .... ... ani nepípl nic o tom, že tu exekuci lze zastavit. No zítra volám znovu.
Opět děkuji předem za případnou odpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.