Re: Program na podvojné účetnictví
dobrý den, já používám Premier, také je možnost free verze na vyzkoušení. Je velice přehledný, poměrně velmi jednoduchý na ovládání, veškeré výkazy a přiznání dělá bez problémů a na všechny změny v zákonech reaguje také velmi rychle. Chce to asi zkusit se podívat na demo verze a zkusit v programech zkušebně účtovat. Pohoda je opravdu hojně využívaná, ale sama jsem se v ní nedokázala zorientovat, potřebovala jsem někoho, kdo mě to "naučil", zatímco u Premiera jsem zvládla všechno sama a v účetní firmě se se mnou nemusel nikdo zabývat, prostě jsem si sedla a začala jsem účtovat :-) Od kamarádky mám na Money také velmi dobré hodnocení - je to asi hodně individuální. Zkuste a uvidíte
Já dávám jednoznačně plus programu PREMIER, umí vše co jsem si zatím vymyslela že chci aby program zpracoval, jednoduché pořizování, vše propojeno, platby, sklady, mzdy, kurzové rozdíly, haléřová vyrovnání,......,pružnost aktualizace výborná a stále nové a nové vychytávky. radost s tímto pracovat.
Je to asi o zvyku, jednomu se dobře dělá v tomhle, druhému zase vyhovuje něco jiného.
Někdo tu zmiňoval SAP, taky jsem v něm dělala v zaměstnání. Před tím jsem slyšela, že je to takový strašák účetních, ale mě vyhovoval a docela rychle jsem se v něm zorientovala. Takové možnosti, jako mi nabízel SAP, postrádám u ostatních programů, se kterými jsem se setkala, prostě "Sapíček" je pro mne jednička. Ale mám takový dojem, že tento program je trošku mimo rámec finančních možností běžného podnikatele.
No, a mimo "Sapíčka" jsem zase maximálně spokojená s Pohodou, jak cenově, tak uživatelsky, i když takové možnosti, jako SAP, bohužel, nemá, ale je jednoduchá, přehledná a hezky se mi v ní pracuje.
Mějte se, Míša.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.