Re: Mějte se všici krásně
aha, rozumím,no pořád lepší vyvdat vnoučátka. vyvdala jsem tři pubertáky ve věku 14-18,ktereý nenávidí celý svět a taky mě a to je fakt na sebevraždu.
Jste prima, až tady jsem zjistila, že vůbec nic neumím z mezd ach joo, ale učím se :-)
ten sraz není špatný nápad, už někdy byl???
Sraz BC ještě nikdy nebyl, pokud vím - a to sem chodím už hodně let ;-) Už několikrát tady proběhla debata, že by bylo fajn, kdyby NĚKDO NĚKDE NĚKDY uspořádal sraz.... ale u toho to vždycky skončilo. Pokud je tu nějaký dobrovolník, který by ten sraz uspořádal, dopadne to - obávám se - stejně jako vždycky, totiž že žádný sraz nebude.
PS: Též jsem vyvdala puberťáka, je to fakt "radost" :-( ale můj manžel vyženil rovnou dva puberťáky, to si taky moc nepomohl :-))
nejsem statečná, protože už nemůžu,ale to je asi napsat jinam, na nějakou psycho stránku. Děti od 12 let kouří, pijou pivo, necháváme je hledat policií protože ještě v jednu v noci nejsou doma,seřezala bych je nejraději ale nemůžu,propadají ve škole, doma už mě rozbili všechno sklo, které přežilo i mé děti, no Evičko asi to znáte,ale nejhorší je, že jim nesmím nic říct,protože můj muž je potom proti mě achjooo.A ta moudrost fakt sedí Adelko. Krásný víkend
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.