Re: Předání účetnictví
Dobrý den, udělejte mimořádnou účetní uzávěrku k danému datu a vytiskněte vše jako ke konci roku /hl. kniha, obratovka, účetní deník, výkazy, pokladní kniha, majetek, pohledávky, závazky, bankovní deník .../ a hlavně předávací protokol, který obě strany podepíší.
Re: OT:Předání účetnictví
Dobrý večer. Mám tohle za sebou. V roce 2006 v desátém měsíci jsem převzala účetnictví, bez závěrky po pěkný lajdačce. Když jsem se snažila něco dohledat, nedohledala. Daň z příjmu, pod kterou bych se měla podepsat, jsem si prostě netroufla udělat z její práce. Bylo toho až nad hlavu, ale nejlepší volbou pro mě bylo nastartovat koncem roku 2005 a celý 2006 přeúčtovat. Když pak o rok později přišla kontrola z FU, nelitovala jsem.
Děkuji všem za reakce,ale mě prostě nic jiného nezbývá, podpora končí a byla bych úplně bez příjmů.Půl roku se snažím něco najít, ale ve čtyřiapadesáti jsou pro ty managery v kravatce stará a ani na živnosťák jsem klienty nesehnala. Nezbývá než zatnout zuby a vrhnout se do práce. Všem dobrou noc.
>>
>>>Děkuji všem za reakce,ale mě prostě nic jiného
>>>nezbývá, podpora končí a byla bych úplně bez
>>>příjmů.Půl roku
>>>se snažím něco najít, ale ve čtyřiapadesáti jsou pro
>>>ty managery v kravatce stará a ani na živnosťák jsem
>>>klienty nesehnala. Nezbývá než zatnout zuby a vrhnout
>>>se
>>>do práce. Všem dobrou noc.
>>
>>Jste to vystihla přesně o věku a těch kravatkách.
>>Ale úroveň některých dotazů od mladých a neklidných
>>svědčí o tom, že manažeři nedělají dobře. :-)
>To je osobní zkušenost:-)) Čekají blondýnu s dlouhýma
>nohama a aspoň pětkami v popředí:-)) Účtovat moc umět
>nemusí, hlavně že je se na co dívat:-))Důsledky tady
>čteme každý den..dík za podporu.vendy máme stejný osud. Mládí v nenávratnu a do důchodu daleko, neb jsme stejný ročník. Držím palce nám oběma.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.