Re: sleva na dani neoprávněně
ale to právě vím,ale napsat to tam musí podle toho co mi přinese v rozsudku, a od kdy spolu vlastně nebydlí. Jde mi hlavně o to,že mu budu muset minimálně 3 měsíce odečíst slevu na dani. tak jsem chtěla vědět jestli je to tak možné. Nebo to musím někde hlásit a nebo to aspon můžu odečíst třeba do konce roku.
Kočko - znova : až Vám zapíše změnu,že nežije s dětmi v domácnosti, máte povinnost v nejbližší výplatě dodanit.
Při příp.kontrole FÚ je vidět, jestli jste to udělala takto,jak ukládá daň.zákon.
Do konce roku uvádíme proto, aby se Vám to nemotalo do ročního zúčtování a musí to být pak správně ve Vyúčtování za rok 2011 pro FÚ .
ale právě mi hodně lidí říkalo, že je to podle toho vyjádření od soudu, od kdy spolu nežili ve společné domácnosti, takže jestli mi to přinese a nežiji od května, tak ten květen, červen, červenec ,srpen, brál slevu neoprávněně,A nebo jsem to špatně pochopila a je to od té doby co mi to nahlásí on? fakt nevím,řeším poprvé. děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.