Re: plné moci na FU
Nepřestávám se divit, že jednatelé připustí situaci, že za ně jedná někdo, kdo nemá ani páru o základních zásadách daňového řízení.
Pro tazatelku, pokud chcete klienta zastupovat, tak je přinejmenším vhodné si nastudovat nebo projít školením na daňový řád.
Pak to má samozřejmě finanční úřad s vámi velmi jednoduché, a
klient "často spláče" nad výsledkem zastupování.
Re: plné moci na FU
to se velmi pletete, jediné, co jsem opravdu nestihla při dvou ročních dvojčátkách, prostudovat je zmíněný dańový řád a proto jsem se Vás na to ptala.... S prací jsem neskončila a snažím se ji skloubit s dětmi, protože mě práce velice baví a je pro mě i koníčkem a nechci po dobu rodičovské "zakrnět"... a tak jsem si myslela, že mi dobrá duše odpoví a místo toho se tady na mě valí spousta kritiky aniž by mě někdo z Vás znal... prvnímu odpovídajícímu velice děkuji, ušetřila jste mi spoustu času, který ráda strávím se svými dětmi.... FÚ to má se mnou opravdu jednoduché, toto jsou jediné 2 případy, kdy si potřebujeme srovnat účty u daní a klienti, musím zaklepat, jsou se mnou i s výsledky mé práce spokojeni (i co se týče kontrol z FÚ...)
Jinak přeji pěkný zbytek dne, já jdu uspávat děti a večer opět zpracovávat účetnictví
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.